Izrada sajta

01
Digitalizacija

Digitalna vidljivost

Jednostavan i vizuelno privlačan sajt, modernog dizajna, sa svim potrebnim funkcijama

Izrada preglednog sajta, modernog dizajna, i kvalitetna internet prezentacija Vašeg poslovanja pružiće Vašim klijentima prijatno iskustvo u istraživanju Vaših usluga i upoznavanja sa Vašom ponudom. Prezentacija vaših proizvoda i usluga, i predstavljanje Vaše kompletne ponude, pomoćiće Vašim posetiocima da se odluče upravo za neku od Vaših usluga.

Ono što Vama treba je svakako sajt visokog kvaliteta, vizuelno privlačan i pregledan, profesionalnog dizajna i sa svim onim funkcijama koju su potrebne u Vašem poslovanju.

Izrada sajta je vrlo bitno za širenje Vašeg poslovanja. Ne postoji bolji način da se predstavite potencijalnom klijentu ili saradniku.
02
Zamisao

Od ideje do rešenja

Na osnovu Vaših želja i zahteva delatnosti kojom se bavite, i u skladu sa najboljim primerima iz prakse, zajednički ćemo doći do najboljeg rešenja za Vas i Vaše poslovanje. S obzirom da se sajtovi sve češće posećuju sa mobilnog telefona, Vaš sajt svakako mora biti responzivan i, uz manje korekcije, jednako dobro se prikazivati i na dekstop računaru, i mobilnom i tabletu.

Dodavanje kontakt forme i mape koja pokazuje tačnu lokaciju Vaše firme. Povezivanje sajta sa društvenim mrežama, i prikazivanje na sajtu najnovijih objava sa Vašeg Fejsbuk naloga, Instagram, Tviter ili sa neke druge društvene mreže. Dugmići za deljenje stranica direktno sa Vašeg sajta na više od 50 društvenih mreža.

03
Funkcije

Dodatne funkcije

Pored osnovnih funkcija treba razmisliti i o ubacivanju nekih dodatnih funkcija na sajt. Treba videti šta bi prosečnom posetiocu Vašeg sajta moglo biti zanimljivo i šta bi mu bilo zanimljivo da vidi na sajtu, osim osnovnih informacija o Vama i Vašem poslovanju. Dovoljno je pogledati koje funkcije se mogu naći na sajtovima konkurenata u vašoj oblasti poslovanja i opredeliti se da li želite da i Vi imate iste ili slične funkcije, i koje bi bile eventualne razlike.

Tako se mogu dodati i mogućnosti direktnog zakazivanja termina, razne kalkulatore (cene, troškova, potrošnje, i slično), direktne komunikacije sa onima koji su upravo na Vašem sajtu (live chat), vremenska prognoza za određene gradove, devizni kursevi, i slično.

Dodatne funkcije, u zavisnosti od toga o kojoj se radi, mogu da doprinesu da se posetioci Vašeg sajta ponovo vraćaju kako bi testirali neke svoje ideje, i povećavaju poverenje u Vas. I pretraživači favorizuju sajtove koji imaju dodatne funkcije pa će se tako lakše naći na višoj poziciji na pretraživačima onaj sajt koji ima dodatne funkcije, i koje posetioci rado i često koriste, nego oni koji ih nemaju.

04
Budžet

Cena izrade sajta

Realna cena izrade sajta, u zavisnosti od toga koliko teksta i slika treba ubaciti, i koje sve funkcije želite da sajt ima

Cena izrade sajta je nešto što zavisi od nekoliko faktora i to je pitanje na koje se ne može dati jednostavan odgovor. Najpre je potrebno videti koliko teksta i slika treba ubaciti na sajt, i kako je to najbolje organizovati. Zatim, osim par reči o samoj firmi i predstavljanja svakog od proizvoda i usluga, treba videti koje sve funkcije sajt treba da ima. Osim npr. kontakt forme i mape koja pokazuje tačnu lokaciju Vaše firme, treba videti i koje se dodatne funkcije mogu naći kod drugih sajtova koji se bave istom delatnošću. Tako se mogu dodati i mogućnosti direktnog zakazivanja termina, razne kalkulatore, i slično.

Stoga, da bi se odredila realna cena izrade sajta, potrebno je da se ovo prethodno definiše. Pošaljite Vaše ideje i zahteve, opis šta biste tačno želeli i kojom se delatnošću bavite pa ćemo zajedno doći do najboljeg rešenja za Vas i Vaše poslovanje, i dobićete procenu koliko bi to moglo da iznosi.

Ukoliko Vam se predlog dopadne i cena Vam je prihvatljiva, ubrzo će za Vas biti urađen lep i pregledan sajt, sa svim potrebnim funkcijama, po realnoj ceni.